SSP Kragujevac : „Odgovarate (nam) sa pogrešne adrese (na jučerašnje saopštenje)

Posle jučerašnjeg saopštenja Gradskog odbora SSP u Kragujevcu, danas je usledio i nastavak zbog reakcije gradske vlasti :

„U skladu sa već svima znanom hrabrošću lokalne vlasti, a kako bi zamaskirali celu situaciju i skrenuli pažnju javnosti na drugu stranu, kreatori izmene odluke su isturili Glavnog gradskog urbanistu Ivana Radulovića. Pitamo još jednom nalogodavce zašto oni ne odgovore na navode iz jučerašnjeg saopštenja, a koje se odnosi na izmenu odluke.

Podsetićemo još jednom da je odluka, odnosno Saglasnost na ugovor za nedostajuću infrastrukturu stigla na Gradsko veće i da je povučena, jer je izvršen pritisak da se izvrši izmena odluke i da se izađe u susret moćnom investitoru. Ovom prilikom navodimo da je saglasnost čak bila potpisana od strane investitora.

Koliki je pritisak bio da se izađe u susret omiljenom investitoru, koliko se žurilo sa odlukom, govori činjenica da je usvojena na Gradskom veću i Skupštini bez mišljenje nadležnog ministarstva.

Stranka slobode i pravde ne očekuje da ćete bilo šta da priznate i da date konkretne i istinite odgovore. Jer nikada to i niste činili, za to je potrebna ispravnost koju nemate i manirizam kojim ne vladate.“

Gradski odbor Stranke slobode i pravde, Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar