SSP : „Gradonačelniče Dašiću, građani nam se smrzavaju“

Povodom situacije sa grejanjem građana Kragujevca, saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti, oglasio se Gradski odbor SSP u Kragujevcu :

Svaka vlast je u obavezi da svojim građanima pruži što kvalietniju uslugu, a ne da je uskraćuje i na taj način ugrožava zdravlje svojih sugrađana. Evidentno je da su ovih dana izuzetno niske temperature u jutarnjim i večernjim satima, potrebno je da pod hitno donesete odluku i date nalog direktoru Andreji iliću da otpočne sa isporukom toplotne energije baš u tim delovima dana.

Danas imamo situaciju da su nam stanovi građana, vrtići, škole, fakulteti, domovi zdravlja, javni objekti i ostali korisnici uskraćeni za uslugu toplotne energije. Nikada do sada se nije dogodilo da se kasni sa početkom grejne sezone, ovo je prvi put u istoriji snabdevanja grada toplotnom energijom iako ste se nebrojano puta slikali u Energetici i najavljivali uspešan start kotlova na gas.

Apelujemo na Vas da pod hitno promenite odluku, shvatite da je građanima hladno i da je potrebno da krenete sa isporukom toplotne energije u jutarnjim i večernjim satima. Nemojte se kriti iza odluke direktora, zna se da je odluka urađena po vašem nalogu.

Gradski odbor Stranke slobode i pravde, Kragujevac.

Post Author: Milan

Ostavi komentar