SNS Kragujevac : „Ponosni smo što imamo većinski žensku listu za Kragujevac“

Prvi na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ Nikola Dašić čestitao je juče svim damama 8. mart sa željom da se više pažnje i poštovanja poklanja onima kojima je sigurna budućnost naše dece životna misija.
„Žene su stub i oslonac porodice i društva, i zbog toga je njihova uloga veoma važna i u političkom životu. Zato smo posebno ponosni na činjenicu da na listi koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke najviše mesta zauzimaju upravo obrazovane i sposobne žene. To je, možemo ponosno da kažemo, snaga naše liste. To je ono pravo i suštinsko delovanje ka stabilnosti i izgradnji jedne moderne sredine, grada i društva koji brine o svojim sugrađanima a pre svega o našoj deci“, rekao je Dašić.
Mladi, obrazovani, ljudi nove energije koji podržavaju program Srpske napredne stranke i njenog predsednika Aleksandra Vučića, razgovarali su juče sa sugrađankama ispred prostorija Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Kragujevcu i tom prilikom ih obradovali malim znakom pažnje.
„Ovo je prilika da obradujemo naše Kragujevčanke, majke i bake, koje brinu o nama uvek. Razgovaramo sa njima i osluškujemo moguće probleme, kako bismo mogli na vreme da reagujemo i rešavamo. Želimo da nastavimo politiku osnaživanja žena na svim nivoima, u prilog tome govori i naša lista koja je većinski ženska“, kazala je Branka Mihajlović, diplomirani ekonomista, profesor u Ekonomskoj školi i kandidat za odbornika u gradskom parlamentu.
Inače, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu tradicionalno obeležava Međunarodni dan žena. Ideja praznika je poziv svima da daju svoj doprinos ukidanju diskriminacije žena u teoriji i praksi. Generalna skupština UN je 1977. godine rezolucijom proglasila 8. mart Danom ženskih prava i međunarodnog mira.

Post Author: Milan

Ostavi komentar