SNS Kragujevac : Ne smemo dozvoliti da Kragujevac ponovo padne u ruke neodgovornom rukovodstvu

Predstavnici liste Srpske napredne stranke u Kragujevcu „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ obišli su Čumić, Lužnice, Cerovac, Desimirovac i Draču.
Predsednik Skupštine grada, Miroslav Petrašinović obraćajući se meštanima Čumića naglasio je da je Čumić kragujevački, da nije ni u Topoli ni na Zlatiboru, te da pojedini politički lideri koji se lažno predstavljaju takvim pričama obmanjuju građane.
„Ti koji se zavaravaju da ćete nasesti na takve priče, politikom se bave samo iz ličnih interesa i da bi nešto obezbedili za sebe“, rekao je okupljenim meštanima u Čumiću, Petrašinović.
Zbog takvih lidera koji su vodili Kragujevac i ostavili ga u rasulu bilo je potrebno pet godina da se sve postavi na zdrave noge, oni misle da su građani zaboravili da su kasnile plate po godinu dana, da su napravili dug od 5 milijardi dinara, da smeđe nije imalo sa čim da se odnosi, da su zbog njih hteli škole da nam popisuju.
Svakome je svoja Mesna zajednica najbitnija ali dve godine se radilo na sređivanju finansijske situacije, da bi konačno mogao novac da ostaje u budžetu, onda smo morali da obnovimo mehanizaciju, i na žalost, tek septembra 2019. godine uspeli da krenemo u rešavanje nagomilanih problema građana. Sada kada ne smemo dozvoliti da Kragujevac ponovo padne u ruke neodgovornom rukovodstvu, da prokockaju sve što je u ove četiri godine urađeno za grad, ne smemo dozvoliti rasipanje glasova, već 21. juna damo podršku Srpskoj naprednoj stranci i Nikoli Dašiću, jedinom kandidatu Aleksandra Vučića za gradonačelnika rekao je Petrašinović okupljenim meštanima u Čumiću.
Prvi na listi Srpske napredne stranke u Kragujevcu „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ Nikola Dašić je u Desimirovcu izjavio da je u obilasku Čumića, Lužnica, Cerovca, Desimirovca i Drače naišao na razumevanje meštana, koji su svesni i trenutnih i realnih mogućnosti, sa druge strane nije kao u ranijim kampanjama dovoljno samo obećavati i pričati prazne priče, okretati telefon na licu mesta i slično, jednostavno je došlo vreme neke druge politike, drugih mladih i energičnih ljudi koji žele da se trude, više rade nego što obećavaju i da više budu u kontaktu sa ljudima na terenu, što ga izuzetno čini zadovoljnim.
„Zahvaljujući dobrom upravljanju koje je prepoznato od Vlade Republike Srbije, mi ulazimo u projekat Opšte bolnice, rekonstrukcije Kliničkog centra Kragujevac, ali konačno smo u mogućnosti da obećamo da ćemo brinuti o seoskom području kroz bolju opremljenost ambulanti, kroz mobilne jedinice koje pružaju pomoć na terenu. Uprkos lošem finansijskom stanju zanovljena je medicinska oprema i vozni parkovi, ja slobodno mogu reći da onako kako smo sa Srpskom naprednom strankom vodili zdravstvo i socijalu, nastavićemo i dalje, a sada kada smo finansijski stabilni to će biti i brže i jače i bolje“ – rekla je u razgovoru sa meštanima ovih sela, član Gradskog veća za zdravstvo dr Gordana Damnjanović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar