Pokret za naš grad pristupio Stranci Slobode i Pravde a njegovi čelnici zauzeli značajna mesta u stranačkoj hijerarhiji

Povodom osnivanja „Stranke Slobode i Pravde“ odbor u Kragujevcu se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celini :

 

Na skupštini koja je održana u petak 19. 04. 2019. godine u Beogradu osnovana je Stranka slobode i pravde ( SSP ) i ovom prilikom Vas obaveštavamo da je Pokret za naš grad pristupio SSP, kao i da ćemo u narednom periodu javnost detaljnije upoznati sa našim programom i članovima gradskog i mesnih odbora koji će uskoro biti i zvanično formirani.
Samim osnovanjem Stranka slobode i pravde predstavlja najjaču opozicionu stranku u Srbiji, imajući u vidu dobar rejting predsednika stranke Dragana Đilasa. Nema sumnje da će zaokruživanjem stranačke infrastrukture i politike za koju se zalažemo, rejting Stranke slobode i pravde u narednom periodu ići samo uzlaznom linijom, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou.
Na nedavno održanoj skupštini Stranke slobode i pravde izabrano je i njeno rukovodstvo, pa su pored predsednika Dragana Đilasa, izabrani i potpredsednici Marinika Tepić, Dejan Bulatović i Borko Stefanović. Posebno je važno istaći da su Kragujevčani zauzeli važna mesta u samom vrhu stranke. Za člana predsedništva stranke izabran je Dalibor Jekić, a za članove glavnog odbora Gordana Živanović, Mladen Filipović i Nemanja Stojanović.
Nema dileme da danas u srpskom društvu nedostaje slobode i pravde u svim sferama života, a naš zadatak je da svojim ličnim zalaganjem doprinesemo da se to promeni, kroz glavni fokus- borbu za bolji život svakog čoveka.
Pozivamo sve Kragujevčane da nam se pridruže u borbi za stvaranje slobodnog i pravednog društva Jer mi smo sigurni da MOŽE SRBIJA da bude normalna zemlja sa zaokruženim sistemom podređenim svakom čoveku, MOŽE SRBIJA da bude zemlja iz koje mladi ne odlaze,već izvanredne rezultate ostavruju u svojoj zemlji, MOŽE SRBIJE da bude zemlja u kojoj se poštuje rad lekara i prosvetnih radnika, a da pri tom budu za to i adekvatno plaćeni, MOŽE SRBIJA da ima bolji zakon o radu, MOŽE SRBIJA da bude normalna, uređena zemlja gde nije luksuz dostupno zdravstvo, gde svaki osnovac ima jedan besplatan obrok ili besplatne udžbenike. MOŽE SRBIJA da bude uređena država sa efikasnim javnim službama, u kojoj su zakoni isti za sve.
Naša vizija je jasna. Srbija će biti odgovorna država njenih građana, kojoj će lični napredak svakog čoveka biti početak i kraj svake politike, država slobode i pravde kojom ćemo se ponositi!

Post Author: Milan

Ostavi komentar