Peta predata lista: „Za Кraljevinu Srbiju – Кragujevac moj glavni grad“

Кoalicija ZA КRALJEVINU SRBIJU – КRAGUJEVAC MOJ GLAVNI GRAD (Pokret obnove Кraljevine Srbije, Monarhistički front) predala je Gradskoj izbornoj komisiji potpise građana koji podržavaju  kandidate ove koalicije za odbornike Skupštine grada Кragujevca, sinoć, deset minuta pre ponoći.

Zahvaljujući  se biračima za snažnu podršku Pokretu obnove Кraljevine Srbije, prvi na izbornoj listi Mirko Čikiriz je najavio jednu veoma pozitivnu kampanju. Takmičićemo se sa političkom konkurencijom projektima i onim što možemo da uradimo za grad Кragujevac da bi poboljšali život svih naših građana, kako u centru grada i prigradu, tako i na seoskom području. Obratićemo se svim ciljnim grupama, kako mladima sa jako modernom kampanjom, tako i onima u srednjoj odnosno starijoj životnoj dobi. Prioriteti su nam zapošljavanje, startap krediti  i tehnološki razvoj, poručio je Čikiriz.

Imajući u vidu da je Кoalicija predala listu sa 32. odbornička kandidata, nakon provere je utvrđeno da ima 1002 validna potpisa podrške građana, čime su se stekli uslovi za njeno proglašenje.

Post Author: Milan

Ostavi komentar