Nastavlja se protest u Kragujevcu “Trgom slobode“

Protest „1 od 5 miliona“ Kragujevac, 26. po redu, održaće se i sutra, 29. juna na Đačkom trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije, sa početkom u 19 časova, najavili su organizatori.

S obzirom na to da smo na ulici više od pola godine, da je krenula sezona godišnjih odmora, a vrućine su velike, nećemo šetati, kao do sada, dok se uslovi ne promene. Ali, od PROTESTA NEČEMO ODUSTATI!
U uslovima kakve je ova nenarodna i banditska vlast uspostavila, bez slobode, pravde, poštovanja zakona i osnovnih načela demokratije, mi NEMAMO PRAVO DA ODUSTANEMO! Okupićemo se u subotu, da opet kažemo „NE“ rasturanju porodice i društva, pljačkama, siromaštvu, rasprodaji i raspodeli svega što su uzurpirali, a što je NAŠE,, na
vedeo je u pozivu na 26 protest. 


Ideja je, da na Đačkom trgu svi slobodoumni građani mogu da kažu šta misle o samom PROTESTU, da predlože način na koji bismo pojačali pritisak na vlasti, kako lokalnih, tako i republičkih. Đački trg organizatori sutra proglašavaju „Trgom slobode“, na kome će svako biti dobrodošao i čije će se mišljenje čuti i uvažiti. Plan je da su ubuduće organizuju tribine, predavanja, promocije, odnosno različite akcije.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar