Mladi koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac : Omladino, od vaših glasova zavisi. Izadjite na izbore!

Poštovani mladići i devojke, obraćamo vam se kao ljudi koji su do skoro mislili da u svom „mikro svetu“ ne možemo da utičemo na stanje u svom gradu, a kamoli u Srbiji. Pogrešili smo, to je baš ono što svaka vlast želi da pomislite.
Da, baš od nas mladih zavisi. Vlast se baš nas i plaši, jer zna da smo mi pripadnici nove generacije, koja se informiše preko interneta, koje vlast ne može da kontroliše, za razliku od naših baka i deka, koji se većinom informišu preko televizije, tj preko medija koji su u našoj lepoj zemlji nažalost u službi vladajuće stranke i gde se ne može čuti glas opozicije.
Ukoliko smatrate da se zemlja kreće u dobrom pravcu, da u zemlji nema nasilja, da se posao dobija na osnovu znanja, a ne preko partijske knjižice, onda super, ostanite kući. Ako pak smatrate da se nešto mora promeniti u ovoj zemlji, morate se pokrenuti, jer ako se vi ne pokrenete, ne znam ko će, jer je ovo država u kojoj vi treba da živite i formirate svoje porodice.
U demokratskom društvu, smenjivost vlasti je normalnost. Nije zdravo da jedna stranka vrši apsolutnu vlast toliko godina jer tada ima veliku moć koja je opasna.
Nećemo uticati nas vas za koga ćete da glasate, ali ćemo pokušati da utičemo na vas da izađete na izbore.
Kreirajte sami svoju budućnost, izađite na izbore.
Ne morate baki da kradete ličnu kartu, efektnije je da utičete na druge da glasaju.
Mladi koalicije Ujedinjeni protiv nasilja – Nada za Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar