Marko Bastać: Kampanja bojkota je početak kraja i raspada SNS-a

Početak kampanje bojkota je početak kraja i kraja i raspada Srpske naprene stranke. To vidimo svakodnevno- premijerka i ministarka razmenuju vatru, žargonski rečeno, rapravljaju se, a sede u istoj Vladi. Do te mere, da gradski arhitekta napada zamenika gradonačelnika, Gorana Vesića i objašnjavao da nema on pravo u ime svih građana da odlučuje kako će izgledati grad. Sve više ljudi se priključuje kampanji bojkota i svedoci smo da Srpska napredna stranka puca po šavovima. Ako se pitate kako će sve da se završi, očekujemo slobodnim i poštenim izborima kao i u svakoj normalnoj zemlji, jer je ova vlast okupirala i zemlju i slobodu svih nas, izjavio je Marko Bastać, član predsedništva Stranke Slobode i pravde na današnjoj akciji kampanje bojkota u Kragujevcu.

Bastać je naglasio u razgovoru sa omladinom kragujevačkog Saveza za Srbiju, da je zadatak političara, a posebno mladih da ohrabre što veći broj građana da se priključe borbi za promene u situaciji kada je strah prisutiniji nego u vreme Slobodana Miloševića.

To nije dobro ni za državu, ni za građane, jer ova vlast, pored toga što je bahata, nestručna i visokokorumpirana, dovešće do onog dugo čekanog 6 oktobra- zbog toliko uništenih života moraće da odgovaraju. Kada se suprostavite ovoj vlasti, ona je primorana da pravi greške i puca po šavovima, zaključio je Marko Bastać.

 

 

 

 

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar