LDP Kragujevac : Gradonačelnik je likvidacioni upravnik Kragujevca

Povodom dešavanja u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika u Kragujevcu oglasio se saopštenjem Gradski odbor LDP koje prenosimo u celosti :

OTVORENO PISMO GRADONAČELNIKU KRAGUJEVCA

Poštovani Gradonačelniče,

Vaši saradnici i Vi niste „stečajni upravnici grada Kragujevca“ kako ste sami izjavili.

Vi ste očigledno je, LIKVIDACIONI UPRAVNICI i to bez adekvatne licence, već samo sa željem i namerom da upropastite Kragujevac i od grada koji je četvrti po veličini, regionalni i univerzitetski centar napravite najobičniju palanku. Pokretanje postupka likvidacije Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika je samo jedan u nizu dokaza za ovu trvrdnju. Neznanje, nerad, nemarnost, nesposobnost, nezainteresovanost za život Kragujevčana su glavne odlike i karakteristike Vaše vladavine koja za posledicu ima baš ovakve nemile događaje kao što je likvidacija Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika.

To što niste znali, to što niste bili informisani i upućeni u probleme Zavoda, koji napominjemo nisu od juče, to što vas je ova informacija o likvidaciji Zavoda zatekla i iznenadila, to što Vaši saradnici i Vi ništa niste učinili da rešite uzrok a ne posledicu Vas čini odgovornim.

Vaši saradnici i Vi odgovorni ste za situaciju u kojoj se našao -Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika- jer ste morali da imate sve informacije, morali ste da znate sve detalje i probleme Zavoda, morali ste blagovremeno da reagujete. Morali ste sve da učinite da sprečite likvidaciju Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika. Sve ste ovo morali da znate, kao što ste znali da upišete Grad kao vlasnika imovine Zavoda.

 

Gradski odbor LDP Kragujevac

Post Author: Milan

Ostavi komentar