“Kragujevačka priča” ,nova odbornička grupa u Skupštini grada

U Skupštini grada Kragujevca formirana je nova odbornička grupa pod nazivom “Kragujevačka priča” a danas je imala i svoje prvo javno predstavljanje. Grupu čine Edis Durgutović, Zlatko Milanović i Marija Stevanović.

U ime nove odborničke grupe, javnosti se obratio odbornik Edis Durgutović.
“Ovo je prvi korak ka stvaranju nove političke organizacije, građanskog pokreta „Kragujevačka priča“. Na to smo se odlučili kao čin podrške sugrađanima sa kojima smo razgovarali, koji smatraju da je ovo najbolji način za organizovanje političkog delovanja u ovom trenutku. Ovaj pokret će činiti mnogobrojni Kragujevčani, predstavnici nevladinih organizacija, ugledni građani. Ovim želimo da motivišemo što veći broj naših sugrađana da se uključe u politički život grada, kako bi svi zajedno udruženi u jednu građansku i isključivo lokalnu organizaciju Građanski pokret „Kragujevačka priča“, dali doprinos ka stvaranju modernog, boljeg, efikasnijeg i lepšeg Kragujevca”, kazao je Edis Durgutović.
On je pozvao sve građane, dobronamerne Kraguječane, kao i sve predstavnike građana koji svoje delovanje ne vide u političkim organizacijama, a “žele dobro našem gradu”, da se priključe u zajedničkoj borbi za stvaranje Kragujevca po meri Kragujevčana.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar