„Kragujevačka priča i Tolerancija – Boris Kovačević – Šuma“ predala listu za lokalne izbore

Izborna lista „Kragujevačka priča i Tolerancija – Boris Kovačević – Šuma“, predala je sinoć, četvrtak 12 mart, Gradskoj izbornoj komisiji potpise podrške građana i listu kandidata za izbor odbornika u Skupštini grada Kragujevca raspisanih za 26. april.

Uz izvinjenje što izbornu listu predaju u kasnim večernjim satima, Boris Kovačević – Šuma nosilac liste je rekao da je planirano da potpise skupljaju još dan ili dva ali ih je trenutna situacija primorala da to urade večeras. Izbori i predizborne radnje za nas koji se bavimo ovim poslom možda jesu najvažniji ali ima nešto i bitnije od toga.

Trenutna situacija i korona virus su nas primorali da završimo sa poslom ranije jer nismo hteli da podršku našoj listi predstavljamo kroz broj potpisa i zovemo ljude u naše prostorije u trenutku kada nije preporučljiv boravak u zatvorenom prostoru. Iako su imali više, listu su iz tih razloga predali sa 36 odborničkih kandidata, a svi ostali će, istakao je Kovačević, učestvovati kao aktivisti jednako kao da su na listi.

Lista je formirana na osnovu potpisivanja političkog sporazuma između Građanskog pokreta „Kragujevačka priča“ i koalicije „Tolerancija“ koju čine stranke nacionalnih manjina.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar