Kragujevac bez regionalnog centra za borbu protiv korupcije ?

Prošlonedeljno saopštenje Gradskog Odbora Demokratske Stranke iz Kragujevca ostalo je bez odgovara lokalne a i republičke vlasti.

Kako i zašto na listi regionalnih centara za borbu protiv korupcije nema Kragujevca, već je za ovaj deo Srbije centar Kraljevo je pitanje na koje svi nivoi vlasti očigledno nemaju ili ne žele da daju odgovor.

Nakon što je centrala Pošte za ovaj region iseljena u Jagodinu, nakon što se Elektrodistribucijom u Kragujevcu šefuje iz daleko manjih gradova u okruženju, Kragujevac je zaobišla još jedna regionalno važna institucija.

„Kragujevac i njegovi gradjani trpe jer lokalna vlast nema snage da se odupre maćehinskom odnosu državne vlasti prema ovom gradu.Naše saopštenje, kojim smo obavestili gradjane Kragujevca da nas ponovo guraju u zapećak i da će nas zaobići još jedna važna institucija, većina ovdašnjih medija nije smela ni da prenese.Ne može se tako sakriti nečija nesposobnost da se izbori za grad Kragujevac i njegove gradjane. “ izjavio je za portal Veliki Park predsednik Gradskog Odbora Demokratske Stranke Ivan Dubljanin.

Post Author: Milan

Ostavi komentar