KG Priča : Kragujevčani, vi odlučujete o sopstvenoj budućnosti

Poštovane građanke i građani Kragujevca, dragi Kragujevčani,
U nedelju 21.06 biramo put kojim želimo da Kragujevac ide, biramo ljude koji će nas predstavljati, biramo budućnost, za naše porodice, nas, naše prijatelje.
Duboko verujemo da je za razvoj i napredak Kragujevca politika koju je kandidovala naša lista jedini moguć, jedini realan i jedini ostvariv put. Neophodno je da svi zajedno shvatimo i prihvatimo činjenicu da Moderan Kragujevac možemo da gradimo samo na realnim osnovama, na realnim vrednostima, kada to kažemo pre svega mislima razvoj malih i srednjih preduzeća, afirmaciju privatnog preduzetništva, totalnu reformu komunalnog sektora. Građani Kragujevca moraju da imaju najbolju moguću uslugu za najnižu moguću cenu, jer do sadašnja praksa je drugačija. Građani Kragujevca moraju da imaju jeftinije grejanje i da udišu čist vazduh, građani Kragujevca moraju da imaju više parking mesta a nižu cenu parkiranja, građani Kragujevca moraju da imaju više kulturnih sadržaja, više zabavnih sadržaja, više parkova i izletišta, građani Kragujevca zaslužuju više od ovog što imaju danas, građani Kragujevca zaslužuju modernu i efikasnu gradsku upravu, jednostavno zaslužuju Moderan grad, grad budućnosti i šansi.
Kragujevčani, pozivamo vas da u nedelju izađete na izbore i iskoristite vaše pravo, da vi odlučujete o sopstvenoj budućnosti.

Post Author: Milan

Ostavi komentar