Jekić: Pod vlašću SNS-a Knić izgubio skoro petinu stanovnika

“Knićani su zabrinuti za svoju budućnost, poslednji popis je pokazao da su izgubili skoro petinu broja stanovnika” rekao je Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde u Kniću.

“Međutim, kažu da ih to ne čudi uopšte i da ova vlast skoro ništa nije uradila kako bi ljudi ostali da žive u ovoj maloj, ali bogatoj opštini prirodnih resursa koji su neiskorišćeni. Za vreme vlasti SNS-a ni jedan veći investitor nije doveden u ovu opštinu, i ne čudi kako kažu Knićani što im deca odoše u veće gradove” istakao je Jekić i dodao da novih radnih mesta nema ni na vidiku, prosečna zarada u Kniću je manja za 20.000 dinara u odnosu na prosečnu zaradu, a da biste se zaposlili u gradskoj upravi ili u komunlanom preduzeću uslov je da ste član SNS-a.

“To podrazumeva da ako ste mladi imate obavezu da botujete za stranku, ali većina njih bira da umesto botovanja napusti Knić. Predsednik Vučić je prilikom poslednje posete obećao izgradnju Naučno – obrazovnog centra Šumadijska akademija i sportsku halu, ni jedan ni drugi objekat nisu ni otpočeli sa izgradnjom. Rezultat rada SNS-a u ovoj opštini je što su ugasili pet osnovnih škola, a ni jednu novu nisu otvorili” naglasio je Jekić i zaključio da Knićani poručuju vlastima da im više ne šalju firme koje se bave istražnim radnjama jer otvaranje rudnika neće dozvoliti, to nije razvojana šansa, već sigurno gašenje ove opštine.

“Mi iz Stranke slobode i pravde zahtevamo da se napravi hitan plan razvoja opštine Knić, a koji će sprečiti gašenje ove šumadijske opštine”.

 

Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde i predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, Kragujevac.

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar