Jekić: Brnabićka umesto izvinjenja deci u Lomnici obmanjivala javnost

Saopštenje Dalibora Jekića, narodnog poslanika Stranke slobode i pravde i predsednika Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Kragujevac, prenosimo u celosti :

Umesto da je prilikom posete uputila izvinjenje deci u Lomnici zato što cela Evropa zna da su izbori pokradeni i da  je to sramota koja će biti ostavljena našoj deci i budućim generacijama,  premijerka krivi opozociju što je skrenula pažnju na krađu izbora. Evropejski plašt je spao, a ostao je samo radiklaski šinjel ove vlasti ispod kojeg se kriju prevare i zloupotrebe, kupovina glasova,  pritisci, ucene, nasilje, zloupotreba javnih resusra, ukidanje slobode, uzurpacija medisjkog prostora, dehumanizacija političkih protivnika, korupcija i okupacija institucija.

Slažem se sa Vama gospođo premijerko samo u jednom, a to je da će posle dolaska međunarodne misije to biti Vaša “ sramota koja će živeti večno i nešto što će ljudi večno pamtiti”.

Strah od međunarodne istrage više ne možete ni da sakrijete jer znate šta ste sve radili, nije to nikakav udar na suverenitet naše zemlje niti usmereno protiv Srbije, već je to jasna poruka da nas Evropska unija vidi kao svoje partnere i kao deo svoje porodice. Evropska unija želi uređenu i demokratsku Srbiju u kojoj su demokratski procesi svetinja koje ste vi prilično ugazili.

Deci treba da ostavimo uređenu zemlju u kojoj se ostaje, a ne zemlju iz koje se odlazi. Deci treba da dovedemo Evropu i evropske vrednosti u Srbiju, ali na žalost taj posao ne ide nikako uz Vas.

 

 

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar