Dubljanin : Uvereni smo da bi i Zoran da je živ doneo odluku da izađe na izbore i porazi ovaj nedemokratski režim

Povodom godišnjice ubistva dr Zorana Đinđića, predsednika Vlade Srbije i Demokratske stranke, saopštenjem za javnost oglasio se predsednik Gradskog odbora DEmokratske stranke u Kragujevcu Ivan Dubljanin. Saopštenje prenosimo u celosti :

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu i ove godine je sa ponosom i poštovanjem odao poštu dr Zoranu Đinđiću, na godišnjicu njegovog ubistva.

Ono što razlikuje ovogodišnje od nekih prethodnih podsećanja na Zorana je činjenica da smo danas u kampanji, za koju duboko verujemo da će dovesti do promene vlasti u Srbiji.

Uvereni smo da bi i Zoran da je živ doneo odluku da izađe na izbore i porazi ovaj nedemokratski režim, uprkos mahinacijama, pritiscima, izbornom inženjeringu i svemu ostalom čemu je režim pribegao da bi sačuvao vlast. Jednom, predvođeni Zoranom, pokazali smo da je i u takvim uslovima moguće pobediti. Režim je učinio sve da građanima Srbije ubije nadu u mogućnost promena. Uz pomoć medija koje drži pod svojom kontrolom, agencija za istraživanje javnog mnjenja koje plaća da kreiraju lažnu sliku, režim svakodnevno uverava građane da je borba uzaludna. Pokušava da nas ubedi da na dan glasanja ostanemo u svojim kućama, jer ne možemo da promenimo ništa.

Budite sigurni da stvari stoje drugačije. U Srbiji se akumuliralo ogromno nezadovoljstvo zbog načina na koji ova kriminalizovana i korumpirana vlast upravlja državom. To se vidi i oseća na svakom koraku. Građani su spremni da raskinu lance laži i prevara, kojima su okovani. Nas je više koji vidimo i razumemo beznađe u koje je gurnuto srpsko društvo. Znamo da je kucnuo čas za korenite promene i nećemo propustiti priliku da kažemo ovakvoj vlasti dosta.

Zato vas na ovaj dan pozivam da svi zajedno izađemo 3.aprila na izbore i pošaljemo ovaj režim u političku istoriju, zbog nas samih, naše dece i Zorana !

 

12.03.2022 Kragujevac                                            Predsednik GrO DS Kragujevac

                                                                                                  Ivan Dubljanin

Post Author: Milan

Ostavi komentar