Advokatski tim Demokratske stranke u Kragujevcu besplatno zastupa građane koji su dobili prekršajne naloge zbog učešća u blokadi

Gradski odbor Demokratske stranke u Kragujevcu, ponudio je građanima koji su učestvovali u blokadi gradskih saobraćajnica u znak protesta zbog donošenja zakona o referendumu i eksproprijaciji, da ih njihov advokatski tim besplatno zastupa u slučaju da dobiju prekršajne naloge. Objavu koja je postavljena na stranici Gradskog odbora Demokratske stranke u Kragujevcu, prenosimo u celosti :

Pozivamo sve sugrađane koji zbog učešća u jučerašnjim blokadama dobiju prekršajne naloge da nam se jave, kako bi smo im obezbedili besplatno advokatsko zastupanje, a za one koji budu kažnjeni, a ne mogu da plate, organizovaćemo prikupljanje sredstava radi plaćanja kazne. Sada je najvažnija solidarnost. Uspećemo. Do pobede !
Gradski odbor Demokratske stranke Kragujevac
Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli, Gradskom odboru DS-a u Kragujevcu već se javljaju prvi Kragujevčani, učesnici protesta, ali i advokati koji žele da se priključe advokatskom timu DS-a i nađu se svojim sugrađanima u nevolji.

Post Author: Milan

Ostavi komentar