U „Cineplexx-u Kragujevac Plaza“ pet filmova

Na repertoaru bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“ od danas, četvrtak 29 avgust, je pet novih filmova: „Pad anđela“, „Navijačice“, „Delirijum tremens“, „Umetnost vožnje po kiši“ i „Velika avantura“.

„Pad andjela“ je treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Džeraldom Batlerom i oskarovcem Morganom Frimanom u glavnim ulogama. U ovom nastavku agentu Beningu je namešten pokušaj atentata na predsednika iz čega će morati da izvuče vlastitu agenciju i FBI dok pokušava da otkrije stvarnu pretnju.

Domaći film „Delirijum tremens” je priča o slavnom glumcu koji pomoću alkohola pokušava da izdrži ogroman pritisak života i rada. Nažalost, upada u alkoholno ludilo, završava u bolnici i kroz niz komičnih situacija pokušava da nađe izlaz, družeći se pritom sa bolesnicima iz sobe. Plejada sjajnih domaćih glumaca nasmejaće vas do suza u ovoj tragi-komičnoj drami, među kojima Tihomir Stanić, Gorica Popović i Anita Mančić. Reditelj I scenarista je Goran Marković.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar