Specijalna projekcija filma „Vera“ u Kragujevcu

Specijalna projekcija filma „Vera“ biće održana u Cineplexx BIG Kragujevac bioskopu u petak, od 20 časova. Gostima bioskopa pokloniće se deo autorske i glumačke ekipe nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx BIG Kragujevac bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!
Film ,,Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali ,,srpska Mata Hari”..
U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.
Vera Pešić, koja je 1944. godine streljana zajedno sa svojom majkom Anđom kada je imala 25 godina, bila je složena i interesantna ličnost, što se publika može uveriti ako pogleda film. Pozivamo vas da pogledate priču o ženi u muškom svetu i uživate u drami koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
Sjajnu glumačku ekipu čine Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, dok režiju potpisuje Nedeljko Kovačić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar