Premijera predstave „Životinjska farma“

PREMIJERA PREDSTAVE GRUPE 15+ BARDTEATRA „ŽIVOTINJSKA FARMA“
DKRC „Supermama“ – BardTeatar
17.09. 2023. od 20 časova u Knjaževsko-srpskom teatru

„Supermama“ i „BardTeatar“ najavljuju najnoviji pozorišni događaj i ujedno prvi u sezoni 2023/24.
Premijera predstave „Životinjska farma“ rađena je prema tekstu Džordža Orvela a u režiji Nenada Vulevića, redovnog člana Knjaževsko-srpskog teatra i mentora Grupe 15+ BardTeatra.

Članovi Grupe 15+ su većinom novi polaznici koji se prvi put predstavljaju publici kao i oni koji su već dugi niz godina članovi Škole glume u SuperMami ili BardTeatru.

Grupa je počela sa radom prošle godine nakon tromesečnog pohađanja radionice gde su učili o dramskoj igri, o vežbama u pokretu i prostoru (scenski pokret), radili na razvoju govora i govorne radnje, na podsticaju mašte i kreativnosti, razvijali su timski i individualni rad, uz nadzor glumice Marije  Rakočević.

Nakon prva tri meseca, grupu je preuzeo Nenad Vulević koji je imao aktivno učešće na kreiranju predstave kao njen reditelj.

U predstavi igraju: Ana Savić, Andrea Jovanović, Branka Sebić, Veljko Trifunović, Elena Stefanović, Emilija Mihailović, Zorana Milić, Jelisaveta Katić, Julija Vučković, Milica Vasić, Milica Kovač, Mihajlo Milošević i Sofija Matijević.

Kostime je radila Lila Vuković, scenografiju i rekvizitu Nikolina Nikolić, fotografiju Nenad Bogosavljević.

Organizacija: SuperMama Agencija i DKRC – BardTeatar.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar