Kragujevac u Ritmu Evrope

U subotu, 15. oktobra na programu TV Prva biće održano najveće dečije muzičko takmičenje za mlade “Srbija u ritmu Evrope”. U jakoj konkurenciji, naši sugrađani Pavle Vasiljević, Milica Simović, Lena Cvetković i Nikolina Nikolić predstavljaće Kragujevac pesmom “Don’t come easy“. Podršku našoj ekipi publika može pružiti slanjem SMS poruke “pesma_9” na broj 1557. Glasanje će biti otvoreno na početku takmičenja, u subotu u 14 sati.

Pozivamo sve sugrađane da podrže našu mladu i talentovani ekipu!

Pavle Vasiljević učenik je osmog razreda Osnovne škole “Vuk Stefanović – Karadžić” i Muzičke škole “Dr. Miloje Milojević”.

Nikolina Nikolić plesom se bavi od svoje šeste godine. Trenira u Plesnom klubu „DOLLS“ Učenica je Druge kragujevačke gimnazije i pohađa Muzičku školu “Dr. Miloje Milojević”. Član je Plesnog saveza Srbije.

Lena Cvetković plesom se bavi od svoje osme godine. Trenira u plesnom klubu „DOLLS“ . Učenica je Druge kragujevačke gimnazije.

Milica Simović plesom se bavi od svoje pete godine u Plesnom klubu “DOLLS”. Učenica je Medicinske škole Sestre Ninković. Član je Plesnog saveza Srbije.

Post Author: Milan

Ostavi komentar