Kocert benda E-PLAY u UMMUS-u

Beogradski alternativni rok bend E-PLAY koncertom u Ummusu 23. Decembra slavi 25 godina karijere i promoviše novi singl “Nije da nije”.
Pesma “Nije da nije“ najavljuje šesti po redu studijski album. U spotu glavnu ulogu tumači glumac Dragan Mićanović. Singl predstavlja po prvi put u karijeri, kako sam bend kaže, jednu R’N’R ljubavnu baladu. Na režiserskoj stolici i ovoga puta je sedeo Vuk Protić sa kojim bend ima izvrsnu višegodišnju saradnju I iza sebe video ostvarenja “Sloboda”, “Pristanište”, “Šamarčina”, obradu Katarine II “Aut” i duet sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”. Scenografiju potpisuju Braća Limijer. Za audio produkciju je po prvi put bio zadužen Dejan Lalić, a snimalo se u novosadskom studiju Road. Audio snimanje pesme podržao je Sokoj.
Bend proslavlja 25 godina karijere i ovoga puta za mesto susreta izabrao je UMMUS! Beogradski E-play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 25 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i „Sloboda“ (2018, izdavač Long Play).
ULAZNICE
– Cena karte: 700 dinara (prvih 50 ulaznica)
– Regularna cena karte: 1.000 dinara
– Ulaznice možete kupiti u Ummusu
– Broj karata ograničen
– Sve ulaznice su za stajanje
– Ukoliko želite sto, rezervacija se vrši prilikom kupovine karte
– Kartu je moguće kupiti i bez rezervacije stola
– Sve dodatne informacije u inbox ili putem telefona 0638044250

Post Author: Milan

Ostavi komentar