Dan Zlica u Sinepleksu

Diznijeva junakinja Zlica, modna ikona koju su ljudi voleli da mrze, dolazi na veliko platno Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, pompezno kakva je i ona sama, na događaj Dan Zlica koji će se održati ovog četvrtka, 27. maja od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.
U srcu Londona, sredinom 70-tih godina, jedna devojka pokušava da se probije u svetu dizajna, a u srcu Cineplexx bioskopa u Kragujevcu, ovog četvrtka 27. maja od 19 časova otkrićemo koliko daleko je spremna da ode da ostvari svoj cilj i to na događaju Dan Zlica. Pozivnica važi za sve koje se osećaju kao zlice i kao dobrice, jer cilj nam je otkrijemo ko je ona, ali i ko smo mi. Svi koji pogledaju film ,,Zlica“ u četvrtak, biće bogatiji za 1.000 bonus bodova na svojim Cineplexx bonus karticama.
Specijalno te večeri u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti – osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato Dark Choco, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe.
MAC Cosmetic obezbedio je 10% popusta na karmine uz ulaznicu sa događaja Dan Zlica, koji važi deset dana nakon događaja, kao i poklone iznenađenja za najsrećnije dame.
Dve Eme, dve Oskarom nagrađene glumice – Ema Stoun i Ema Tomson povešće nas na fantastično putovanje ulicama Londona u jeku pank pokreta. Estela je mlada, obmanama sklona devojka koja je odlučna da se postavi u svetu dizajna, a njenu sklonost ka modi primetiće modna legenda, baronica Von Helman. Povezanost ove dve dame pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubiva Zlica.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar