Album Mirror benda Manivi na letnjoj sceni SKC-a

SKC Kragujevac predstaviće svoje poslednje muzičko izdanje – album Mirror benda Manivi, u ponedeljak, od 21 sat, Letnjoj sceni.

Ivana Vukmirović Manivi je kantautorka koja živi i radi u Beogradu. Novi album „Mirror“ nastao je nakon Ivaninog povratka iz Berlina. Multikulturalna sredina i raznolik umetnički život u Berlinu doneli su novu perspektivu njenom autorskom stvaralaštvu. Za razliku od prvog albuma iz 2016. godine koji je u potpunosti snimljen uživo i sastoji se od 9 pretežno main stream R&B i soul numera, “Mirror” je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Kolaboracija sa vrsnim džez/soul muzičarima koji čine bend Manivi i njihova kompatibilnost u muzičkom senzibilitetu donela je ovom albumu nesvakidašnju mešavinu stilova i različitih muzičkih uticaja. Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je upravo jedan od razloga zašto se uvek ponovo dolazi na njihov nastup.

Bend Manivi čine neki od najeminentnijih muzičara u regionu: Peđa Milutinović- bubanj (Vasil Hadžimanov band, Quzama, Shime Trio)

Dragan Ćalina- klavijature (prof. klavira školovan na prestižnom konzervatorijumu u Amsterdamu)

Dejan Antović- bas (Slobodan Trkulja Balkanopolis)

Ivana Vukmirović- vokal, gitara, autor muzike i tekstova

 

Ulaz na koncert je besplatan.

Post Author: Milan

Ostavi komentar